keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Tuunatut digestivet


Digestive-keksit ovat käytössä keittiössäni, kun leivon juustokakkuja tms. Joskus hyvin harvoin niitä tulee popsittua teen kera, vaikken mikään keksien ystävä muutoinkaan ole, saati sitten näiden keksien. Nämä tuunatut keksit tosin veivät kielen mennessään niin minulta kuin perheen pienimmältäkin. 

Täytekakun kuorruttamisesta jäi voikreemiä muutaman ruokalusikallisen verran enkä raaskinut heittää sitä poiskaan. Niinpä laitoin sitä kahden digestiven väliin ja hetkeksi kylmään, jotta se vähän jähmettyi eikä haukatessa tursunnut välistä pois.
Kylmää maitoa lasillinen kera näiden; namskis!





Toisella kertaa jäi valkoista kreemiä vähän, jonka värjäsin keltaisella pastavärillä ja maustoin sitruuna-aromilla. Ja nämä olivat vieläkin parempia kuin edelliset! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti