perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kinkku-kasvispiiras


Kinkku-kasvispiiras


100 g aurinkokuivattu tomaatti- tuorejuustoa
100 g voita
2 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Sekoita pehmeä voi ja tuorejuusto hyvin keskenään.  Sekoita leivinjauhe jauhoihin. Lisää jauhoseos voi-tuorejuustoseokseen. Sekoita taikina tasaiseksi. Anna levähtää hetkisen. Painele voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Pistele haarukalla reikiä pohjaan. 

Täytä piiras haluamillasi täytteillä. Tällä kertaa laitoin itse:
kinkkusuikaleita
paprikaa
punasipulin renkaina
vihreää parsaa
Emmental-juustoraastetta

Paista piirasta 220 asteessa n. 25-30 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti