lauantai 28. helmikuuta 2015

Maalivahti- kakku

Blogi-päivitykset ovat olleet viime aikoina hieman vähäiset, anteeksi siitä. Mutta siihen on melko hyvä syykin toki olemassa. Olen nimittäin ollut mykoplasman kourissa tammikuun loppupuolelta saakka. Leipätyöni olen jaksanut hoitaa ja lasten harrastuksiin kuskaamiset, mutta siinäpä ne sitten melkein ovat olleetkin. Väsymys on ollut valtava ja olo kaikin puolin kurja, kun ei ole päässyt liikkumaan. Liikkumisesta kun näin vanhemmiten on tullut lähes elinehto. Onneksi olen välillä jaksanut tarttua vispilään ja taikinakoneeseen, jotta elo on edes vähän piristynyt. ;) Kummallinen ja varsin ikävä tauti tämä, kun toipuminen kestää kuukausi-tolkulla vaikka kaikki tekeminen on minimissään. Positiivisesti tässä on koitettu kuitenkin vaan mennä eteenpäin kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. 

Hiihtoloman alkajaisiksi minun oli vielä määrä ajella Helsinkiin tapaamaan ihania leipuriystäviäni Koko Suomi leipoo- ohjelmasta, mutta tämä tauti valitettavasti ja suuren suureksi harmikseni vesitti kaiken suunnitellun. Jouduin tyytymään vaan valokuviin ja terveisiin puhelimen välityksellä, kun suuri osa naisista oli koolla notkuvan herkkupöydän äärellä! Olisin niin halunnut olla mukana! Mutta seuraavalla kerralla toivottavasti sitten! <3

Pääsin lievittämään ikävääni leipomalla 8 vuotta täyttänelle urheilijan alulle jääkiekko-aiheisen syntymäpäiväkakun. Kakun päälle poika sai itse valita figuurin, jossa päätyi maalivahtiin ja tuntui olevan tästä enemmän kuin tyytyväinen! Toivottavasti myös kakku maistui juhlijoille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti