Pohja:
250 g digestivekeksejä
75 g pehmeää voita
1 tl appelsiininkuoriraastetta
75 g pehmeää voita
1 tl appelsiininkuoriraastetta
Täyte:
250 g ranskankermaa
250 g maitorahkaa
250 g mascarponejuustoa
1 dl Siro-hienosokeria
1½ dl ruokokidesokeria
¾ dl Maizenaa
1 rkl vaniljasokeria
1 rkl appelsiininkuoriraastetta
4 kananmunaa
4 dl pakastemustikoita
2 rkl Maizenaa
kourallinen tuoreita pensasmustikoita
sitruunamelissan lehtiä
pala voita vuoan voiteluun
250 g maitorahkaa
250 g mascarponejuustoa
1 dl Siro-hienosokeria
1½ dl ruokokidesokeria
¾ dl Maizenaa
1 rkl vaniljasokeria
1 rkl appelsiininkuoriraastetta
4 kananmunaa
4 dl pakastemustikoita
2 rkl Maizenaa
kourallinen tuoreita pensasmustikoita
sitruunamelissan lehtiä
pala voita vuoan voiteluun
Murskaa keksit ja lisää joukkoon pehmeä voi sekä appelsiininkuori. Sekoita tasaiseksi. Voitele vuoan reunat voilla ja painele
keksimuruseos pohjalle. Vatkaa kaikki täytteen ainekset sekaisin
kulhossa. Kaada täyte keksipohjalle. Ripottele mustikat, joihin on sekoitettu Maizena, täytteen päälle.
Paista 175-asteisen uunin
keskitasolla 45-55 minuuttia, kunnes piirakka on hyytynyt. Jos pinta
meinaa paistamisen loppuvaiheessa tummua, peitä vuoka leivinpaperilla.
Anna piirakan jäähtyä. Koristele vielä sitruunamelissanlehdillä ja tuoreilla pensasmustikoilla. Hunnuta reilulla määrällä tomusokeria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti