torstai 3. syyskuuta 2015

Ristiäis-Brita

Ristiäisiin toivottiin vain "jonkinlaista" kakkua. Oli melkoisen vapaat kädet alkuun ehdottaa, että millaisella lähdettäisiin liikkelle. Sokerimassapäällysteinen täytekakku ei ollut pikkumiehen isän toiveissa, koska oli taannoin sellaista joissakin juhlissa saanut ja oli kuulemma ollut aivan liian makeaa. Joten näin ollen yksi vaihtoehto sulkeutui pois joukosta.

Ehdottelin erilaisia vaihtoehtoja, joiden myötä päädyttiin Brita-kakkuun runsaalla määrällä tuoreita vadelmia ja täytteeksi sitruunaista rahkakermaa

Itse kakkupohjat on tehty reseptillä, jonka olen jo aiemmin päivittänyt blogiini (Brita).

Koristeeksi halusin yksinkertaisesti vain reilusti vadelmaa ja sitruunamelissaa sekä sokerimassavauvan juhlan teemaväreillä eli vaaleanvihreällä ja keltaisella. Kakku onnistui mielestäni hyvin ja siitä tuli jollain tapaa hyvin herkän näköinen. Maistuikin kuulemma vieraille niin ettei juuri tähteeksi jäänyt. 
 Ja siitä itse olen aina eniten otettu!
1 kommentti:

  1. Brita on niin hyvää, ja kesäistä. Voi täyttää just marjoilla ja jollain rahkaseoksella. Oon tänä kesänä testaillut mansikkaista, punaherukoilla ja kirsikoilla. Näyttää herkulta tämä. :)

    VastaaPoista